• Δευτ - Σαβ 8.00 - 18.00
  • Λυκούργου και Ύδρας 134, ΚΑΛΑΜΑΤΑ
  • (+30) 27216-00827, (+30) 6944610264

ΕΚΔΡΟΜΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ STRADARENTACAR

Ζήστε το νομό Μεσσηνίας, στο νότιο άκρο της ηπειρωτικής Ελλάδας, ένα νομό με άφθονες και πολυποίκιλες ομορφιές, φιλόξενους κατοίκους και πλούτο εκδηλώσεων.
Περιηγηθείτε στον υπέροχα αναστηλωμένο αρχαιολογικό χώρο της Μεσσήνης, στο ανάκτορο του Νέστορα, στην Πύλο με τα νησάκια της και τον μοναδικό θαλάσσιο και φυσικό πλούτο, στα φημισμένα κάστρα της Μεθώνης και της Κορώνης, στον ναό του Επικούριου Απόλλωνα, στη Μεσσηνιακή Μάνη.

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

Ανακαλύψτε τις υπέροχες παραλίες στην Κυπαρισσία, στο Πεταλίδι, στη Φοινικούντα και αλλού, γνωριστείτε με τον αγέρωχο Ταΰγετο και την εντυπωσιακή Νέδα, κάντε ορειβασία, διάσχιση φαραγγιών, τρέκινγκ και θαλάσσια σπορ.

Και φυσικά, απολαύστε την πρωτεύουσά της, την Καλαμάτα, η οποία με την πολιτιστική και αρχιτεκτονική παράδοση, την καλή ρυμοτομία, τα πάρκα και την καθαρή παραλία της, θα κατακτήσει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά σας.
Ενοικιάζοντας το όχημά σας από την “STRADA rent a car”, έχετε την δυνατότητα να περιηγηθείτε σε προορισμούς που κατά καιρούς σας προτείνουμε!

Video Gallery

There is no selected car class in current office. Please choose another Class!